Babsans Bubbel!

Babsans Bubbel!

Veckan har varit helt galen! Jag har inte varit hemma mer än för att sova sedan i söndags, så det var himla skönt att få en förmiddag i lugn och ro idag. Eller lugn och ro kanske det inte blev så mycket, men lugnare iaf än de andra dagarna.

Förmiddagen sprang iväg och efter lunch var det bara att åka till stan för att testa bubbel. Det är himla jobbiga jobb jag har ibland  🙂

Lars-Åke Wilhelmsson alias Babsan släpper äntligen sin egen champagne och idag var det dax för media att smaka och mingla lite. Vi var en ganska liten skara som träffades på en mysig liten restaurang på Östermalm. Där fanns en vit och en rosa champagne och en mängd olika snittar. Men det viktigaste var varken champagnen eller snittarna… det var Bristol! Lars-Åkes hund. En ljuvligt fin liten Borderterriekille som jag sjävklart tillbringade större delen av tiden med.

Vad är väl en kändisdiva i rosa peruk mot en söt liten terrierkille? Inte mycket alls faktiskt. Sorry Larsa, hur mycket jag än tycker om dej så vinner Bristol med hästlängder. Det var nästan så jag kidnappade honom faktiskt, men det hade han nog sett och stoppat mej.

Hur som helst; Champagne var det ju. Jag kom faktiskt ihåg varför jag var där och smakade både champagnen och snittarna (med Bristol i knät). Jag gillade båda dryckerna, de var helt i min smak med bara en svag doft och ytterst lite alkoholsmak. Den vita var något godare än den rosa, men bägge är absolut godkända. Snygga etiketter var det också, sånt gillar jag. Lars-Åke hade en omröstning på sin Facebook, där vi fick se några olika etiketter och säga vilken vi tyckte var finast.

Eftersom vi var så pass få så blev det att alla pratade med alla och de flesta av oss satt lugnt kvar ända till restuarangen skulle öppna för allmänheten och de nästan slängde ut oss. Jag fick ett par nya kontakter som jag hoppas hålla kontakten med även framöver. En liten stund innan vi skulle gå kom en av Hollywoodfruarna tillsammans med sin son. De smälte också in och pratade med alla innan vi alla gick åt varsitt håll. Lite Hollywoodskvaller hann vi också med…

Jag har alltså haft en riktigt mysig eftermiddag med gott i glaset, gosig hund i famnen och trevlig sällskap på en mysig reataurang. Champagnen släpps på systemet (beställningsvara) 4 maj, då tycker jag absolut att ni ska köpa en flaska. Vi kommer att skriva mer om dryckerna på magasinet inom kort.

Tack Larsa för att jag fick komma – ge Bristol en puss på nosen från mej  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *