Bara en vecka kvar…

Bara en vecka kvar…

På onsdag nästa vecka fyller Senior 14 år! Tiden går så fort!
 
Junior och jag har köpt mängder med kläder till honom och ska fixa ett stort klädpaket åt honom. Så istället för många små paket, får han ett gigantiskt istället. Det måste vi fixa innan han kommer hem imorrn. Sen är han ju med oss hela tiden och ser va vi gör. Bäst att passa på när han inte är hemma.
 
Kläder är kanske inte så kul för en kille i den åldern. Men han önskar sej inget och kläder behöver han, dessutom är han förberedd på det. Han säger ”Bara jag får nåt och någon kommer hit, så är jag nöjd”. Jag får hoppas att någon annan har mer fantasi än jag…
 
Vad ger man en ”normal” 14-årig kille???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *