Barn som får barn

Barn som får barn

Fick veta idag att Senior gamla flickvän, nyss fyllda 16 år, fått barn! Ett barn som får ett barn! Herreguuud, jag kunde varit farmor!!!
 
Senior var tillsammans med henne för två år sedan och redan då tyckte jag att hon var lite väl tidig med det mesta och det fanns en hel del problem runt henne också. Jag kan väl inte påstå att jag blev särskilt upprörd när hon gjorde slut med Senior… Han var inte på långa vägar så avancerad som hon vid det tillfället. En jättegullig tjej, men med en trasslig tillvaro kan man väl säga.
 
Idag såg jag henne med en barnvagn och tänkte direkt att hennes syrra fått fler barn och att hon väl var barnvakt. Men något hade ändå fått mej att tänka ett varv till, rent intuativt kände jag att det nog var hennes bebis. Av en tillfällighet tog en av extraungarna upp mej på msn, så jag frågde henne om hon visste något och det gjorde hon ju… M hade inte ens avslutat åttan i skolan utan slutat i våras och för fem veckor sedan kom bebisen.
 
Världen är lite upp o ner ibland, hon är ju bara ett barn! Jag kan bara hålla tummar och tår för att allt ska gå bra – jag önskar dem alla allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *