Bättre idag…

Bättre idag…

Gårdagen gick åt till att älta och smälta de faktum att jag har en begynnande gråstarr som inte kan opereras än och att jag alltså måste skjuta på min ögonoperation. Värre saker har hänt kan man väl säga, men visst är det surt.

Så igår blev det både choklad och glass i tv-soffan innan jag nästan trillade ihop av trötthet och sov gott nästan hela natten. Tror jag iaf, jag kan ju aldrig veta helt säkert hur gott jag sover lixom. Men jag hade iaf inte ont i huvet när jag vaknade och kände mej ganska utvilad.

Jag fundera ett tag i somras på om jag inte skulle åka iväg på blogg-träff just idag, men eftersom ingen av de jag frågade skulle åka och det kostade lite för mycket så avstod jag. Nu när jag ser uppdateringarna på Facebook ångrar jag mej, det är flera av mina bekanta som är där och de verkar ha jätteskoj. Hade jag vetat det, så hade jag nog inte tvekat – men att åka dit helt ensam kände jag inte för. Men nästa gång, då ska jag vara där!

Istället har jag, Martin och Baileys varit ute på en otroligt skön skogspromenad och vi fick till och med lite svamp med oss hem. Junior ligger förkyld i soffan, så eftermiddagen går mest åt till att glo på tv och rensa svamp. Senior är iväg med morfar på kryssning och har det säkert jättemysigt med två hotellnätter och lite lyx.

Livet går vidare, ingen idé att älta sånt man inte kan förändra. Men jag ska ta kontakt med ögonläkarna på Huddinge Sjukhus nästa vecka och höra vad de säger. Förmodligen säger de att gråstarren inte har gått tillräckligt långt för operation och att man bara opererar det sjuka ögat och då får det ju vara ändå. Jag kan ju inte ha ett bra och ett dåligt öga när det skiljer så mycket mellan dem. Men vi får se, ett samtal ska jag iaf ge dem och en tid för besök. Det kan iaf inte skada…

Ska nog gå ut och sätta upp ett par ljusslingor till. Bara för att!

Läser Expressen eftersom jag gillar layouten och tycker oftast att innehållet och bakgrundsfaktat stämmer. Kanske lite för mycket om bantning och skvaller, i övrigt helt ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *