Bidde inte mycket…

Bidde inte mycket…

Jag som hade så stora planer för den lediga förmiddagen… haha, blev inte mycket av de planerna  😉
 
Jag åt en lugn frukost tillsammans med Baileys, ungefär då kom Vännen hem. Sen klippte jag gräset, det tog väl en 30-40 minuter eller nåt… efter det tog jag igen mej lite i solstolen, tills det började trilla hagel på mej och Baileys!
 
Inget m,er utejobb alltså och klockan var bara 10.30… så jag tyckte det fanns tid för en klippning istället för att städa inne. Inte en människa var före mej, så det gick snabbt och nu kan jag handskas med min kallufs igen. Tog en sväng på Lidl när jag ändå var där…
 
Medan jag var iväg gick Vännen ut med Baileys och står nu och lagar lunch till mej… oups… oss… Nu ropar han att maten är klar, så det är bäst att gå. Guuud va jag har det bra!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *