Blä!

Blä!

Det här blir ett riktigt gnäll-inlägg! Just idag känns det inte som om något alls går min väg. Allt är bara blä!

Jag var trött när jag vaknade, trots att jag sovit gott och så många timmar som jag behöver. Vi fixade ordning oss för vår vanliga söndagspromenad med våra medlemmar, ingen kom… Så det blev bara jag, Martin och Baileys som gick iväg. Jag kände redan från början att jag inte orkade gå några 6 kilometer, så vi gick 3 istället. Å då får ju varken Martin eller Baileys den motion som de behöver och vill ha, mitt fel…

När vi kom hem skulle jag måla listerna till badrummet sista gången, det gick iaf bra. Men så har jag gett mej in på att göra ordning ledstängerna till trappen när jag ändå håller på, det gick sämre… försökte få fast fästena själv, men armen tog slut efter ungefär hälften. Så Junior fick ta över och hjälpa mej. Å när vi fått till de där fästen så skulle jag måla ledstängerna, det blev fult! Så det kunde jag inte heller fixa… surt!

Så istället satte jag mej i solen med Baileys och tänkte att han låg så stilla och snällt där i solen så jag kunde nog klippa hans klor på egen hand. I vanliga fall har Martin honom i knät och jag klipper. Jag klippte en baktass och lyckades förstås klippa för mycket och då gav hundskrället upp. Lyckades få tag i den andra baktassen och fixa den, men sen var det kört. När det gällde framtassarna var han allt annat än samarbetsvillig och jag gav upp på det också.

Så jag konstaterade surt att jag ska inte ha någon hund eftersom jag inte ens kan klippa hans klor själv, jag ska inte ha nåt hus eftersom jag inte ens kan dra i några skruvar eller måla lite och jag ska inte köra bil heller eftersom jag körde på en trottoarkant och Martin blev sur på mej. Alltså ska jag inte göra nånting mer än att bara lägga mej på soffan och sura. Inte likt mej alls, men nu känner jag mej lite uppgiven faktiskt.

Blä!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *