Vi lyckades!

Vi lyckades!

Idag var turen på vår sida, till skillnad från igår på IKEA. Men det kanske var meningen att vi inte skulle hitta nåt igår, för det vi hittade idag var näst intill perfekt! Jag kollade runt på Blocket och hittade en lite mindre företagsannons som jag kollade vidare på. Å där fanns en hel del av intresse faktiskt!

Så efter lunch drog vi iväg för att titta. Där fanns flera saker av intresse, trots att butiken var rätt urplockad. Till slut stod valet mellan en svart och en vit kommod, men vi resonerade som så att vi hade större valmöjligheter om vi tog den vita. Så den fick det bli!

Vi ska även ha spegelskåp och eventuellt ett högskåp, men det kan vi köpa var som helst och när vi hittar det vi vill ha. Spegelskåpet måste vi dock hitta och ha hemma senast fredag, eftersom snickarna ska sätta upp grejerna då. Tyvärr hinner inte duschväggarna komma tills dess, de är försenade nån vecka… men men, tror vi kan få hjälp när grejerna väl levereras. Här tycker man att man är ute i god tid och så blir grejerna sena ändå… jaja.

Just nu hart vardagsrummet förvandlats till målarstuga. Listerna till badrummet och ledstängerna till trappen ligger uppallade för att målas. Första varvet är fixat! Ber jag riktigt snällt kanske Tomten kan hjälpa mej att sätta upp även ledstängerna, som borde suttit på plats för ett år sen.

Nu blir det lite slöa på soffan innan jag ska måla nästa varv. Nu skiner solen igen här i Tumba. Mysko väder…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *