Jobbigt…

Jobbigt…

Det är lite jobbigt att vara jag just nu. Även om jag tycker att jag tar det lugnt, så är kroppen stressad. Mest handlar det nog om dålig sömn och stressen över att ha rätt grejer hemma när allt ska börja installeras igen på torsdag eller fredag. Nu har vi iaf kommoden, men spegelskåpet fattas och duschväggarna har inte kommit. Trots att vi beställde i goooood tid. Sånt kanske andra människor inte reagerar på, men jag gör tydligen det, även om jag inte tycker att det är så.

Och det visar sej både på humöret och vågen. Jag är irriterad, ofokuserad, synen försämras och ögonen svider. Jag sköter mej med maten och motionen, men går inte alls ner i den takt jag borde och vill. Men det är bara en vecka kvar av det här kaoset. Sen ska det nog bli bättre, hoppas jag…

Idag var jag som vanligt på benen ovanligt tidigt för att ta emot hantverkare. Än har ingen dykt upp… så lite sur blir jag. Det enda jag vet säkert är att det ska komma killar för att fixa väggarna runt lunch, men jag trodde att golvkillarna skulle göra nåt snabbt på morgonen. Alltså gick jag upp i onödan… sånt gillar man inte när man är så trött att hela kroppen skriker. Så jag tror att det får bli en förmiddag i solen och i soffan. Jag måste sova!

Guuuud va jag längtar till helgen, då allt ska vara klart!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *