Ingen bra matte just nu

Ingen bra matte just nu

Ibland ska man faktiskt inte ha något husdjur, just nu är en sån period. Vi är skitdåliga på att gå ut med honom och verkligen ta oss den tid han behöver ute. Självklart får han komma ut, men det är ingen långpromenader eller lekstunder ute direkt. Det är mer ”Vem orkar/hinner/är- frisk-nog för att ta en kiss- och bajsrunda idag då?”

Då får det dåliga samvete en skjuts framåt igen. Tycker inte jag hinner något alls just nu, å då är jag ändå ledig väldigt mycket i jämförelse till många andra. Jag ligger efter med papper och annat pyssel. Det enda jag tycker vi gör bra är att vi äter lagad mat från grunden 2 ggr per dag och vi har kläder på kroppen som är hela och rena. Jo, just det… Ungarna får väldigt mycket kvalitetstid just nu. Vi pratar och umgås MYCKET!

Men som sagt… Stackars Baileys behöver mer motion och lek ute. Det behöver ju jag med… så varför är det så svårt. Ja, det är tiden, kylan, regnet och framför allt att han inte gnäller på oss. Han lägger sej i min säng och sover, eller i Seniors vattensäng. Han verkar nöjd ändå lixom… men jag vet ju att han behöver komma ut mer. Så nu ska jag ”bara” fixa ett par grejer sen SKA vi gå ut. Lovar!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *