Blir det en sommar hemma?

Blir det en sommar hemma?

*** Reklam för Poolgiganten ***

Under värmeböljan för ett par år sedan exploderade det med pooler i väldigt många trädgårdar. Där vi bor har vi väldigt små ytor, men det hindrade inte ett par grannar från att fixa sitt eget svalkande paradis. Vi drar hem till mina föräldrar istället, där finns pool sedan länge 🙂

Värmebölja är en sak, såklart försöker man fixa det för sej. Nu kan man ju undra vad som blir effekten med coronaviruset? Kommer folk att stanna hemma i större utsträckning i sommar och ha en sk hemester? Jag skulle nog tro det. Och en hemester är väl inte det sämsta, men såklart vill man kunna svalka sej om sommaren skulle bli varm och skön. Vi kan väl hoppas på några riktigt härliga sommardagar iaf.

En pool hemma i trädgården är ju bra smidigt och kan kännas rätt lyxigt. Det finns ju en mängd olika storlekar, nån passar ju alltid. Poolgiganten har Thermopooler i storlekar från 3 x 6 till 5 x 10 meter, det räcker gott och väl både för att svalka sej, motionssimma lite och lattja med familjen. En pool kostar från ca 50 000, sen beror det förstås på storlek och om man vill göra allt själv eller låta någon annan göra jobbet. Grejen med Thermopool är att de fungerar väldigt bra för vårt svenska klimat där tjälen i marken kan ställa till det. Stommen är extra stabil och bevarar dessutom värmen lite bättre.

Vi har en badgalen hund som gärna hoppar i poolen så fort våren kommer. Han älskar att bada med oss och nu när han är lite till åren är det perfekt motion för honom. Ja, inte bara för honom, även för oss – vi simmar ikapp. Han vinner oftast 🙂

Vi brukar vara hemma på sommaren och åka iväg på vintern istället. Hemester är helt ok och många timmar spenderas förstås vid poolen, det är ju så skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *