Bloggat i ett år!

Bloggat i ett år!

Hurra för mej! Idag har jag varit på bloggen i ett år. Å tänk så många nya bekantskaper man gjort sej tack vare Expressens blogg. Klarakajsa och Indianen var de första, Fattigsverige och Ammi kom sen – dessa träffade vi faktiskt också i Göteborg på sommaren. Åsa Jinder och Fröken K hör också till den käraste skaran. Ninnibeth och Lightyliving är bästa pepparna.
 
Flygvärdinnan förståss! En stilig kvinna, kär vän och dessutom partikollega. Henrysdotter som tyvärr inte skriver så ofta längre… osså Sextioplus. Efter sommaren dök liten Trasig flicka upp och tog mitt hjärta. Nu på sistone har Znogge kommit in i mitt liv.
 
Det finns fler, Ni är många som betyder mycket för mej här på bloggen och som jag tittar in hos mest varje dag och när jag kan så lämnar jag en kommentar. Tyvärr har jag inte kunnat lämna så många kommentarer på sistone, men så fort bloggen funkar igen så lovar jag att peta dit en och annan.
 
Ett hjärta och en blomma till oss alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *