Bloggmiddagen 2013

Bloggmiddagen 2013

Vilken galen dag! Eller… galen vecka kanske man ska säga… och det fortsätter bara  🙂

Igår var det dax för årets Bloggmiddag. Första gången för mej, men tredje eller fjärde gången för några. Det är alltså en middag för bloggare, vi betalar för middagen och njuter sedan av den goda maten, vännerna, skratten och samtalen. Att det under middagen lottas ut ett helt gäng med fantastiska priser är ju ett stort plus och att man i slutet av middagen får en goodiebag är ju helt galet. och galet var det verkligen…

Dagen började ju med strumpproblemet; skulle jag ha vita eller svart strumpor? Dagens stora dilemma! Så jag drog in till stan i god tid före middagen och började med att gå in på Åhléns. Där grabbade jag tag i ett kassabiträde som jag bad om hjälp. Hon tog i sin tur hjälp av de andra två biträdena och hade sedan involverat några kunder också. Till slut enades vi alla om att det varken skulle vara vita eller svarta strumpor, utan toniton med klänningen. Så jag gick därifrån med mörkblå strumpor och det blev faktiskt helt perfekt!

Sen gjorde jag ytterligare några ärenden innan jag gick och satte mej med en kopp te på Rica Hotell på Slöjdgatan. Dit kom ytterligare en bloggare, men det visade sej att vi satt på fel Rica – det var på Kungsgatan alla andra var… detta trots att jag frågade säkert 10 ggr om det var slöjdgatan jag skulle till. Så man ville väl inte ha mitt sällskap eller nåt eftersom man gav mej fel uppgifter… vad vet jag. Vi två hade iaf trevligt och satt sedan tillsammans även under middagen.

Maten var god, men man fick hänga med i svängarna om man skulle hinna smaka av allt, äta och samtidigt ha koll på sitt lottnummer. Det drogs nämligen vinster i en rasande fart, tre eller fyra olika lotterier med helt otroliga vinster. Jag vann en XXX som Martin ska få i julklapp, en päronklänning i stl 122 som inte riktigt passade mej och därför byttes mot en annan grannes kuddfodral som kommer passa skitbra i sovrummet, en tavla och en dvd med typ barndans/gympa som eventuellt kommer att lotta ut på bloggen. Jag satt och höll andan när blöjbud, namnnappar och amningsbehåar lottades ut och klarade mej ju faktiskt himla bra! Jag är MER än nöjd med mina vinster, tack alla generösa sponsorer!

När middagen var slut gav jag arrangörerna Martins Melins böcker och visade videohälsningen som inte hördes eftersom sorlet inte var något sorl utan mest gapskratt av 50 tjejer… Och sen var det dax att gå hem. Helt plötsligt var klockan över 10 och vi hade suttit i 4 timmar och haft trevligt. Tiden går definitivt snabbt när man har kul. Här nånstans började kaoset… 50 pers som tilldelas inte en, inte två utan TRE megastora goodiebags i ett pyttelitet utrymme. Det är ungefär som tjurrusning i Pamplona  🙂

Så jag väntade tills nästan alla andra hade fått sitt innan jag började plocka ihop mej. Nu kom den stora utmaningen… att få med sej allt hem. Jag hade tur, Martin skulle ju hämta mej, tack o lov! Ytterligare en tjej skulle till Tumba, så jag frågade om hon ville åka med oss och det ville hon såklart. Vete sjutton hur hon skulle fått med sej grejerna hem annars… många tog nämligen taxi – så illa var det! Tänk er tre IKEA-bagar modell mindre, fullproppade, plus min handväska, en kartong och en tavla… detta skulle jag alltså få med mej. Vi tog oss ut på trottoaren, längre kom vi inte.

När vi kom hem började vi packa upp allt, Martin blev mer och mer förundrad. Det tog drygt EN TIMME bara att packa upp allt. Jag brukar ju samla allt på en bild, men det gick inte – det fick bli flera bilder för att man skulle se något av allt som fanns i påsarna. Martin blev nöjd direkt när han fick se en SodaStream. Det var något vi verkligen behövde och har saknat sedan Junior tog med sej vår när han flyttade. Nu har vi äntligen en egen igen! Efter det var allt annat bara bonus och lyx och jag kände mej sååå bortskämd. Här fanns smycken, godis, handdukar, ljus, skönhetsprodukter, magasin, barngrejer och en massa annat. Helt ljuvliga grejer som jag verkligen är glad att jag fått och kommer att använda ofta. Jag har inte haft så här många smycken förut i hela mitt liv och nu har jag till många olika tillfällen och det känns så otroligt lyxigt. Jag har sällan känt mej så fin som jag gjort den senaste tiden när jag använt smycken jag hittills fått.

Goodiebagsen var alltså helt otroliga och jag fattar inte hur Anna och Ewa lyckats få vissa av sponsorerna att bidra. Galet bra jobbat! Jag är överväldigad! Men jag är ändå lyckligast över att jag får förmånen att lära känna fler och fler kanonhärliga tjejer som har samma intresse som jag av att skriva. Vi är i alla olika åldrar och har kanske inte något mer än just skrivande gemensamt, men har så otroligt roligt tillsammans. Många skratt blev det! Nu längtar man bara till nästa gång  🙂

Många av grejerna ligger fortfarande kvar på golvet i vardagsrummet sedan gårdagens fotografering. Jag vet inte ens vart jag ska lägga allt… så jag gav upp och fixade mina naglar istället. Om en liten stund ska jag och Senior åka på Körslaget och då måste ju även naglarna vara Körslaget-anpassade. Röda! Så de passar in i Teams Rickards hejarklack. Nu när både Dogge och Sonja är ute håller vi på vinnaren!

Så imorrn… då ska jag försöka hitta en plats för alla nya fina grejer. En del läggs i farmor-lådan för framtiden, en del ges bort i julklapp men mycket kommer att användas. Tack till arrangörerna och alla sponsorer (Eva Solo, Baka, Partylite, mama, desenio, Gunry, Vichy, Malaco, Flux, Vileda, Sebamed, megalast, SodaStream, Red bull, Lagnöviken, Dag och natt, Living and room, Smyckesfabriken, Solentro, Studio Apelsin, Centralbadet, Bodystore, Lindahls, Babyland, Plackers och Danino). Jag har säkert glömt någon…

En magisk och helt galen kväll alltså och snart ska jag ha en till  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *