Buset med Martin Melin

Buset med Martin Melin

Sen jag fick veta att jag skulle på Bloggmiddagen2013 har jag och Martin Melin haft ett bus på gång.

När jag såg resultatet av Bloggmiddagen2012 förstod jag att tjejerna gjort ett hästjobb och borde få något tillbaka. Alltså tog jag kontakt med Martin och frågade om han möjligtvis kunde signera två böcker åt dem och komma till middagen och lämna över dem (helst i uniform… vi snackar 50 mammor här…)

Martin är Martin och sa förstås ja! Men inte förrän jag träffade honom på IKEA och påminde honom, det var lite mycket med det där boksläppet lixom… Men allt var så perfekt! Boken, Status 12, skulle släppas i slutet av augusti, han skulle på bokmässan och en massa grejer så det mesta skulle lugna ner sej till 4/10 så att han skulle hinna komma. Så skulle det bli… men saker och ting ändrar sej. Han blev uppbokad som konfrencier på en tjejkväll på Hovet och skulle vara där hela kvällen.

Så vi fick tänka om… böckerna var ok, men hur skulle de lämnas över? Jo, en videohälsning! Nu skulle vi bara hitta en tid att spela in den… det var inte alls lätt. Så i sista minuten i torsdag träffades vi i ett gatuhörn på söder. Jag fick de två böckerna, men han hade en egen till mej också! Vi spelade in meddelandet som satt på en tagning, kramades lite och lovade att höras snart igen.

När jag kom hem tittade Senior i böckerna och såg det han skrivit till mej; ”Till världens bästa Marlene! Kram MM” Världens bästa!!! Det ni!!!

Så igår var det alltså dax att gå på middagen och ge bort böckerna. Jag väntade till desserten eftersom jag trodde att ljudnivån skulle vara lite lägre då… så fel man kan ha!!! När tjejerna skulle lyssna på meddelande hörde man nästan ingenting… så jag skickade det till den enas telefon och la upp det på vår bloggmiddagssida på facebook. Så nu kan alla som missade det på middagen se det ändå. Jag tror att det var uppskattat iaf  🙂

Det var ett himla trassel att få till det med Martin Melin ska jag säga, men klart värt det. Nu ska jag bara läsa boken också, recension kommer  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *