Bloggmingel 2013

Bloggmingel 2013

Det är väldigt spännande att åka iväg till ett event där man inte känner en enda människa. Att komma till en plats (Vildmarkshotellet i Kolmården), helt ensam, där redan sisådär 40-50 personer har samlats och många känner varandra. Det tog en liten stund innan isen släppte och någon nappade på att faktiskt börja prata med mej. Det var nog inte förrän Agneiszka kom som jag träffat förr som jag hade någon att umgås med. Det är också med henne och två andra som jag ska bo.

Dagen började med frukt och juice och en liten tävling för dem som var sugna på att vinna en wigglecart. en sån där lite bil som man vickar på ratten för att den ska gå framåt. Jag deltog inte, trodde väl kanske inte att mina två ”små” pojkar var intresserade av en sån… men man vet ju aldrig…

Nu har vi precis kommit till rummet och där möttes vi av flera schyssta goodiebags. Det var en massa bebissaker som väl hamnar i lådan för framtida behov och presenter, men så var det även lite bra-å-ha grejer till badrumsskåpet, skor och en del annat skoj.

Strax är det lunch och sen börjar själva eventet med mässa och föreläsningar. Återkommer senare med rapport   🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *