Bor med en Guldkille!

Bor med en Guldkille!

Som ni kanske kommer ihåg så var jag ensam i helgen medan Martin var på personalmöte med Viktväktarna. En av punkterna för hans del var lördagens festmiddag där det skulle utses Guld- resp Diamantcoach. Det innebär att man har stora klasser, får folk i mål och lite andra parametrar. Diamantcoachen är helt enkelt den som är allra bäst. Självklart hoppades vi på det sistnämnda.

Middagen började vid 20-tiden på lördagen och jag fick uppdateringar via sms från Martin och Instagram och Facebook från flera andra som var på plats. Jag fick nämligen inte följa med. Som argument sa man att helgen var för att utbilda coacherna och det kunde vi väl köpa, men middagen var ju som vilken fest som helst som vi sa att vi kunde betala för mitt deltagande. Men se den gubben gick inte… Vårt förslag var att vi som är medarbetare skulle betala för vår egen övernattning och middagen och roa oss på egen hand hela helgen men vara med på festligheterna på lördagkvällen. Men vi fick nobben bla med hänvisning att det skulle bli för dyrt.

Då kan man väl säga att man blev lite smått irriterad när man såg tjusigt tryckta placeringskort, att alla fick tre glas gratis vin till middagen och att bara en av de tre eller fyra föreläsarna tog 40 000 kr för sin medverkan… Sen kan man ju undra hur mycket det kostade att ha Shirley Clamp och hennes musiker där… Nu låter jag avundsjuk, men det är faktiskt inte så det är. Hade man bara sagt ett pris så hade vi betalat det för att jag skulle fått vara med, men inte ens det gick ju. Det skulle bli för dyrt för VV att ha oss medarbetare där… fast vi skulle betala själva – jag fattar inte…

Hur som helst så fick iaf Martin ett pris, inte diamant men som Guldcoach. Han fick ett fint diplom och ett armband. Detta är andra gången har får priset, även förra gången blev det ett armband – så nu har han snart en liten samling. Jag hade så gärna varit där och sett honom få priset och delat glädjen med honom. Vi är ju ett team! Vi gör ju detta tillsammans! Å vi är jäkligt bra på det vi gör! För att få priset ska man ha fått en enda person hela vägen in i mål under året, vi har haft 30 hittills i år. Så ja… vi vet vad vi pysslar med.

Jag är jätteglad och stolt för Martins skull. Han är väl värd priset och det vet alla som går eller har gått hos oss. Å nu är våra pågående medlemmar ännu mer peppade att fortsätta när de vet att de går hos en av landets bästa coacher. För även våra medlemmar följde prisutdelningen via mina och Martins inlägg på Facebook. Å så fort allt var klart la vi ut en bild på diplomet och sedan dess har över 100 kommentarer och tummar kommit under bilden.

Vi har Sveriges bästa medlemmar! Vi har daglig kontakt via Facebook och mail och träffas för vägning en gång i veckan. De flesta har troget stanna kvar trots nya mysko dieter och gör va de kan för att hjälpa oss att få upp medlemsantalet och slippa stänga fler klasser. De fattar att Martin och jag är ett team och att det inte skulle vara alls samma sak om bara en av oss fanns där. Det är för medlemmarnas skull vi finns och orkar fortsätta.

Så nu vet ni! Behöver ni gå ner i vikt så har ni en Guldcoach i er närhet. Vill ni gå hos oss så finns vi i Haninge på tisdagar och Huddinge på torsdagar (efter jul ändras det till onsdagar). Vi vet att vi kan hjälpa er hela vägen fram till mål. Ge oss bara chansen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *