Minior vill vara här!

Minior vill vara här!

Vaknade av att Martin skickade sms till mej vid 8.30 och önskade godmorgon. Åt frukost, pratade lite med Senior och tog en promenad med Baileys. Det var SVINKALLT!

Sen kom Junior hit och vi fixade fika och snart stod Minior i hallen med sin mamma, pappa och storasyster. Minior tog ledningen och gick raka vägen till sitt rum för att visa pappa och syster. Han var helt hemma och inte ett dugg blyg. Tydligen har han pratat massor om oss och ville komma hit snart igen.

Senior åkte till jobbet efter en stund och Junior fick agera lekledare på övervåningen medan jag och föräldrarna satt och pratade i vardagsrummet. Efter en stund hörde vi barnen klä på sej och jag förstod att det var dax att ge dem lite spänning i livet… Motorcykeln skulle visas  🙂

Å snart ser vi två lyckliga ungar sitta på Juniors motorcykel med motorljudet på. Den låter rejält och Minior fick gasa så mycket han ville. Ögonen lyste på honom och jag var bara tvungen att ta fram kameran. Nu har jag frågat föräldrarna och de tycker det är helt ok att använda bilderna, men jag väljer ändå att sudda ansiktena lite. Så ni får en liten aning om vem Minior är, men något namn får ni inte. Men det innebär att ni kan följa med oss även i bilder när vi har honom. Och även föräldrarna kan se vad vi sysslar med genom att följa bloggen när han är hos oss.

Å vi trodde ju att vi skulle ha honom mellan lördag och söndag nästa vecka, men nu har Minior själv sagt att han vill vara hos oss hela helgen. Så då får han väl det då. Alltså kommer han hit redan på fredag och sedan lämnar vi honom på söndag. Vi ska iväg på ett event på lördag, så nu får vi se om han får följa med oss eller om han stannar hemma med Senior. Det visar sej.

Nu har alla träffat alla och godkänt varandra på alla plan. Vi känner oss helt trygga med att ta hand om den här lilla guldklimpen och jag tror att föräldrarna känner sej helt ok med oss. Så det ska nog bli bra. Å eftersom Minior tjatar om att få komma tillbaka så känns det ju helt ok alltihop. Så nu kör vi! På fredag är vi småbarnsföräldrar igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *