Dagen efter…

Dagen efter…

Martin gick och la sej i normal tid igår och hade inte en enda bildröm under natten. Bilinköpet igår löste ett stort problem och vi sov bägge väldigt gott inatt. Vi är så otroligt nöjda!

Medan jag städade inne, städade Martin vår gamla bil. Eftersom solen låg på, kunde han bara städa den inuti. Så idag är det utsidan som ska bli fin. Sen ska den säljas. Direkt igår åkte Martin och köpte bilklädsel till den nya bilen. Han såg omedelbums vad vi skulle ha, klädsel vara bara JAG helt enkelt. Den skrek mitt namn lixom. Svart med broderade, ROSA blommor  😀 Klart han köpte den till mej! Junior bara suckade när han såg den i bilen på kvällen, min mamma tyckte att den var fin.

Sent på eftermiddagen var vi varma och trötta. Eftersom bilen ändå ska stå hos mina föräldrar för försäljning, så åkte vi dit, ställde bilen och tog ett dopp i poolen. Baileys simmade tills han var helt slut. Så åkte vi hem igen, åt och satt resten av kvällen på altanen och bara njööööt av kvällen. Vi satt ute till nästan 23.30, hur mysigt som helst.

Idag har vi varit på skyttetävling,  det gick sådär för Senior. Jag berättade om mina planer för invigningen för vår skjutledare som tyckte det lät bra. Efter en snabb lunch hos mina föräldrar åkte jag och Senior hem för att fixa lite. Jag ska hänge mej åt tvätten, han ska packa inför ett kort besök på Öland under veckan. Martin är kvar i Tullinge och tvättar bil tillsammans med Junior.

Jag mår så otroligt bra just nu och vill att den känsla ska stanna kvar hos mej för alltid  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *