Dan före dopparedan!

Dan före dopparedan!

Det mesta är klart, lite städning kvar. Men eftersom vi inte ska fira julafton här hemma, så spelar det ju ingen roll hur det ser ut…
 
Killarna firar först med sin pappa och hans sida av släkten på förmiddagen. Runt lunch kommer de hem till mej och vi åker till min faster med familj och är där resten av dagen. Det är killarna själva som valt att ha det så här och så har det varit sedan de var små.
 
Det är skönt, då har jag hela förmiddagen för mej själv att lulla runt och bara mysa. Jag älskar ju den delen av dagen, då jag får gå runt i morgonrocken och läsa morgontidningen länge. Ingen julstress där inte!
 
NU ska jag ta det årliga julbadet. Varmt, löddrigt och långt!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *