Date med rektorn

Date med rektorn

Var till barnens skola i morse och pratade med deras rektor. Jag har aldrig träffat en människa som är så perfekt i sin roll som skolledare som denna människa. Han är något helt otroligt!
 
Han är engagerad, bryr sej om barnen och även om oss föräldrar, han är trevlig, man är alltid välkommen och han SER alla han har runt sej och ställer upp till 100%. Jag kan bara hoppas at han behåller sina egenskaper och inte blir utbränd på kuppen…
 
Senior dyrkar marken han går på och har ett enormt förtroende för honom. Idag pratade vi alla tre om hur vi ska få senior att stanna kvar i skolan, som han tycker är rejält jobbig just nu. Den här veckan får han gå fram till lunch och vila lite på eftermiddagarna – nästa vecka är allt som vanligt igen.
 
Orsaken till sonens skoltrötthet beror egentligen inte på trötthet, utan på att halva personalstyrkan är borta inklusive specialpedagogen som han oftast sitter hos. Då blir han lite kluven och klarar inte riktigt av att strukturera sin dag. Men som sagt; nästa vecka är allt som vanligt igen.
 

Ett svar på ”Date med rektorn

  1. Kvinnorna gör ett kanonjobb, det är inte det, men jag tror just småkillar behöver män också som förebilder! Kul att ni lyckats få en man som rektor, och dessutom en bra! Bara att gratulera!
    Kram Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *