Den där frukosten

Den där frukosten

Man borde äta frukost på morgonen när man precis har vaknat. Men så blir man fast på bloggen och helt plötsligt har tiden sprungit iväg med en timme… Men det är egentligen bara positivt. Många nya vänner har det blivit.
 
I bästa fall kan vi ses snart!
Nu måste jag äta frukost inann jag svälter ihjäl!

3 svar på ”Den där frukosten

  1. Ja dagarna bara springer ifrån en när man satt sig vid datorn…
    Men jag ska till frissan kvart i 12, så jag måste fixa till mig lite nu…
    Ha de så bra!
    Kram Neta!

  2. Du kanske ska ta upp om man inte kan lagstifta bort ordet borde.. Vad det gäller frukost så har jag alltid försökt.. Men det ger bara uppkast o det är innan 11,00. Men du som jobbar måste äta..kram o var rädd om dej nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *