Det gick åt skogen!

Det gick åt skogen!

Igår skrev jag ju att jag snabbt måste gå ner i vikt, för undersökningen och bedömningen jag ska göra på fredag. Jag kan väl säga så här: det sket sej direkt!

Rester ska ätas upp, så det fick bli nån slags tacovariant till lunch med fetaost och en massa kaloririkt innehåll… och sen var vi på middag hos Martins föräldrar och åt två efterrätter… TVÅ GÅNGER!!! Men hur kan man bara vara så dum? Det borde faktiskt vara straffbart! Tårtan var inte ens något jag ville smaka, utan bara åt för att den hamnade på min tallrik.Chokladtårtan däremot ville jag väldigt gärna smaka och den var så god att jag tog två gånger… så otroligt korkat!

Ett glas vin blev det och det hade jag tänkt redan innan, onödigt men ok. Maten var bra, lax och potatis med grönsaker. Så det var alltså inget fel på själv maten, nyttigt och gott. Men VARFÖR skulle jag ta så mycket av efterrätten? Jag menar, EN bit av chokladtårtan hade ju faktiskt räckt.

Å visst var det plus på vågen, det visste jag ju… så nu måste jag vara ännu duktigare fram till fredag. Suck! Imorrn blir det alltså matlåda med till Tingsrätten, vi får väl se vad jag har att välja på. Till lunch resten av dagarna får det väl bli räksallad och bra mellanmål på eftermiddagen. Så får vi se hur vi ska göra med middag på jobbet och vad det blir att äta på eventet vi ska på på onsdag. Löpbandet ska få jobba lite också, det är mycket bra man kan se på tv samtidigt  🙂

Att det ska vara så svårt att ha sån respekt för sej själv att man gör det som är bäst för sej. Varför är det så? Jag vill ju verkligen göra den där operationen, så varför gör jag inte som jag ska då? Människan (läs: jag) är ganska korkad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *