Det känns bra nu!

Det känns bra nu!

Nu jäklar är den här morsan på g!
Det funkar klockrent med maten, checklistan fylls i och jag äter precis som man ska. Lyckades tom handla idag utan att få med mej en enda godisbit hem. Jag var bara pyttelite sugen…

Jag har lovat mej själv fyra promenader den här veckan och tre har jag lyckats ta. Jag går just nu exakt samma sträcka varje gång för att se vilken tid det tar, nu borde det gå snabbare och snabbare för varje gång. Dock inte idag, för just idag tyckte hundskrället att han skulle trilskas lite extra mycket. Så jag fick köra lite hundlydnad på vägen, så idag tog mina 2,55 km 2 minuter mer än i onsdags. Men nu börjar jag faktiskt att gilla de där promenaderna igen och det är ju alltid nåt.

Fuskvägningen i morse var riktigt trevlig, hela 0,6 ner sedan i måndags. Nu får vi hoppas att det håller hela vägen fram till på måndag. Har satt ett mål på 0,5, klarar jag det så är jag väldigt nöjd. Kroppen känns frisk, knoppen ok. Jag har vant mej vid jobbläget och allt annat runt omkring. Jag var fruktansvärt trött igår, men idag är det ok igen.

Nu ska jag äta lite lunch, köra till sopen med skräp och sen stoppa jackan i tvättmaskinen, dra ett varv med dammsugaren och sen lägga mej själv på soffan. Eller också tar jag sopen imorrn… vi får se. Jag gör ju lite som jag vill  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.