Det närmar sej…

Det närmar sej…

Midsommar lurar runt knuten och inget blev som vi tänkt… Inte har jag gått ner några 4,2 kilon inte! Hittills idag är det bara 2,1 sen vi satte igång igen. Jäkla skit vad det är svårt!
Men men… bättre än inget, antar jag…?

Idag skulle jag haft ett pass i Tingsrätten, men när jag kom dit fanns jag inte med nånstan. Det visade sej att jag var felkallad och inte alls skulle tjönstgöra idag. Bara att vända hemåt igen, men med en halvdags betalning – så det var helt ok ändå!

Istället blir det en dag i Seniors rum. Nu ska alla hans möbler ut och tapeten ska bort. Äntligen ska han få fräscha upp sitt rum med nya tapeter och en smartare möblering. Planen är att vi ska börja tapetsera efter midsommar, men vi kanske sätter igång redan idag nu när jag blev ledig. Bara rummet är tomt går det ju fort, det är lixom bara 6-7 kvm stort.

I övrigt blir det väl till att börja packa. Junior ska packa ihop det som mormor och morfar ska ta ner till Öland åt honom och vi andra ska packa det vi ska ha med till Ullared och Göteborg. Det mesta ska ju shoppas på Ullared, så vi behöver nog inte ha med så mycket  🙂

Har fortfarande en skön känsla i kroppen av att jag har det himla bra. Hoppas den håller i sej länge!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *