Dopparedan är här!

Dopparedan är här!

Lunchen igår intogs hemma hos mamma i sällskap med min storebror och hans sambo, dotter, son, sambons systerdotter, svärmor och två hundar. Så vi blev ganska många, men hade jättetrevligt. Hundarna hade jättekul och när vi kom hem sov Baileys i flera timmar  🙂

Medan jag låg på soffan och tupplurade igår på kvällskvisten, så fixade Martin och Junior maten. Det blev grillat med pommes och bea – gott! Efter att ha tittat lite på tv gick jag och Junior sedan upp till vår lokala pizzeria för att kolla in några kompisar som skulle sjunga in julen. Jättekul att se dem! Men vi var bara kvar i en timme eftersom Junior skulle upp och jobba innan 7 idag. Det var iaf en riktigt mysig danföredan och nu är det äntligen julafton.

Idag blir det frukost/fika hemma hos faster. De brukar vara med hemma hos mamma men har bestämt sej för att stanna hemma hos sej i år. Efter träffen hos dem åker vi hem och tar det lugnt en stund innan vi åker till mamma där vi äter mat tillsammans med Martins föräldrar och delar ut julklapparna. Både faster och mina föräldrar bor ungefär 10 minuter bort, så det blir inga långa stunder i bil. Så det är helt ok fast man åker emellan. Det blir nog en bra dag- äntligen får jag ge bort alla mina julklappar!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul!
Ta hand om er!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.