Drömmar ska uppfyllas!

Drömmar ska uppfyllas!

Martin har haft många saker att drömma om som han inte kunnat göra som tjock. Flera har vi redan uppfyllt, bla att köra gocart, flyga litet flygplan och simma med delfiner. Just i detta nu, förverkligar han ännu en 🙂

Klockan 18 startade killarnas dykutbildning! Martin ska tillsammans med killarna ta dykcert. Fram till och med söndagkväll ska de gå intensivutbildning i den teoretiska delen och lite av den praktiska. Uppdyken görs i Egypten i slutet av december. Han har knappt kunnat sova inatt och betett sej som ett barn dagen innan julafton. Han har sett fram emot detta så otroligt mycket!

Efter detta vet jag faktiskt inte om vi har så mycket mer att förverkliga… men han kan säkert göra om allt vi gjort hittills några gånger till 🙂

Jag är alltså ensam större delen av helgen. Herrarna i huset kommer bara hem för att äta middag och sova. Så jag ska fixa här hemma, med städning och renovering. Idag har vi inte gjort så mycket eftersom min pappa inte varit tillgänglig. Men elektrikern har iaf varit här och förberett för värmegolvet. När pappa kom hit nu på kvällen konsterade vi bägge två att det inte går att ta bort elementet just nu. Det är för riskabelt att stänga av vatten och såga av rör nu när det är så kallt. Skulle något gå fel, så står vi utan både vatten och värme… inte så smart kanske? Så elementet får vara kvar till i vår/sommar. Vi får försöka fixa väggarna ändå och hoppas att möbeln vi köpt får plats… får den inte det så vet jag inte riktigt hur/vad vi gör.

Så det enda jag kan göra just nu är att måla taket. Så det ska jag göra! Jag kommer att vara vit och fin lite överallt när jag är färdig. Man brukar bli det när man målar tak. Sen ska jag titta på tv och sova. Baileys kan inte gå ut när det är så här kallt, hans ena ben/höft låser sej. Så han får bara snabbt gå ut och kissa på baksidan och sen krypa ner under mitt täcke och värma sej. Jag tror vi kan få det riktigt mysigt utan några killar i huset!

Ta hand om er därute. Får ni tråkigt kan ni komma hit och hejja på mej i mitt målande 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *