Tre lyckliga pojkar :-)

Tre lyckliga pojkar :-)

Vid 12 i natt trillade det in 3 trötta, men lyckliga pojkar. Martin var helt lyrisk, Senior och Junior var helt uppe i varv och pladdrade på om hur bra allt varit. De har verkligen fått en drömstart på sin dykutbildning. De är ensamma med en instruktör! Snacka om perfekt upplägg, särskilt för Senior som behöver en liten grupp och lugn och ro. Så de var jättenöjda!

De fick inte sova många timmar förrän det var dax igen. 5.30 hörde jag hur de började röra på sej. De skulle vara tillbaka kl 7 och kommer väl hem runt 17-18 eller nåt…

Jag vaknade 8.40, det gjorde inte Baileys. Han ligger fortfarande i min säng och snarkar högt! Jag ska klä mej, äta frukost och vänta på pappa. Vi ska åka och hämta gips och köpa en roller. Sen blir det en sväng till sopen när vi ändå har släpet. Den gamla toalettstolen och en del annat byggmaterial ska slängas.

Sen blir det att sätta gips, spackla och slipa. Vi ska sätta upp väven på väggen och sen hoppas jag att jag ska hinna måla första varvet. Pappa tror inte alls att vi ska komma så långt… men jag försöker ju bara att vara positiv! Jag målade taket igår och lyckades att inte bli vit i hela huvet 🙂

Det är väl bara att sätta igång?!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *