En förmån att umgås med ungdomar

En förmån att umgås med ungdomar

Nu har Alliansen tänkt satsa 260 miljoner kronor för att få bukt md norkotikamissbruket i Sverige. Väldigt bra tycker jag. Man säger bla att föräldrarna är en viktig del i detta arbete, som om det var någon nyhet eller…?
 
Klart att föräldrarna har största ansvaret, precis som med allt annat som handlar om barn och ungdomar. Föräldrar som är engagerade och ger sina barn tid, har större möjlighet att få lyckliga barn – det är min fasta övertygelse. Sen kan det ju gå åt skogen ändå, men risken är ändå mindre att det ska gå illa.
 
Jag tycker det är skrämmande med alla ungdomar som mår så dåligt att de måste ta till droger eller begå våld mot sej själva. Vad beror det på? Jag ger både mina och andras ungar tid av mej själv, jag älskar att umgås och prata med ungdomar. Om deras drömmar, framtidsplaner, bekymmer – vad som helst. De är så otroligt kloka.
 
Jag ser det som en förmån att de släpper in mej och ger mej en del av deras tankar. Det är inte jobbigt eller uppoffrande på något sätt. Fler vuxna än jag måste väl tänka så???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *