En gång var vi på Ullared tre gånger…

En gång var vi på Ullared tre gånger…

Vi hade planerat för shoppingtur på Gekås i Ullared på måndagen, men det blev lite mer än så… en akut shoppingtur, den planerade och ytterligare en som inte var för att shoppa…

Vi var ju i Falkenberg när vi fick ta en akut tur till Ullared för att köpa regnkläder. På 90 minuter lyckades vi både hitta det vi sökte och äta lunch, bra jobbat va!

På måndagen vaknade vi på Engelsons parkering och ekiperade oss med friluftskläder, innan vi körde den korta biten till Ullared igen. Den här gången för att göra årets inköp av deo, badskum, tvål och lite annat som är bättre pris här än hemma. Inköpslistan var inte så lång, vi måste ju tänka på lastvikten i bilen. Ändå gick vi runt i drygt 6 timmar!

Meningen var att vi skulle filma lite också, vi vet att många är nyfikna på särskilt campingavdelningen. Men vi orkade inte! Vi tog oss till Gekås Camping- och stugby istället och sköt upp filmandet till dagen efter.

Eftersom vårt uppdrag just nu är att kolla in campingar och ställplatser, var det bara att snöra på sej skorna igen och upptäcka området. Med regnet hängande i luften får man passa på så fort vädret tillåter. Å mycket riktigt kom ett skyfall med både regn, hagel och hård blåst. Men då satt vi tack o lov och åt i bistron.

Trötta men hyfsat nöjda stuvade vi undan våra inköp och somnade ovaggade. Mina öronproppar är välanvända, med dem får jag den sömn jag behöver. Utan dem hade jag nog inte sovit en blund.

Efter en snabb frukost körde vi tillbaka till Gekås, för tredje gången och tredje dagen i rad. Vi filmade det vi skulle och köpte mat, det finns ju också där. Sen blev det sushilunch innan vi drog vidare.

Nu hade vi bokat in oss två dagar på en liten camping i Småland där vi skulle stå och jobba. Trodde vi…


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

13 svar på ”En gång var vi på Ullared tre gånger…

  1. Hi hi, som det kan gå 🙂 Det var länge sedan jag var i Ullared så det kanske blir en tur dit snart. Men har svårt att beta av det lite snabbt, vill gärna kolla på alla möjliga avdelningar – även om jag inte handlar på alla!

  2. Tiden försvinner väldigt snabbt man är inne i Ullared, det finns ju mycket att titta på. Vi kommer förmodligen åka dit på semestern igen.

  3. lät lite tjatigt med ullared tre gånger på rad. Nog för att det kan vara kul att åka dit och shoppa en gång för att det är vissa saker som har billigare priser..Bra att ni fick jobbet klart till slut i alla fall

  4. Tre gånger har jag inte lyckats med, men två en gång 🙂 då hade vi övernattat i en stuga och skulle handla till en kommande bebis. Vi bor ju ändå hyfsat nära och åker nästan förbi varje gång vi hälsar på svärfar så det blir ju ett par gånger per år.

    1. Två har vi också gjort innan, typ att man kommit kvällen innan och kollat runt lite och sen gjort den stora shoppingen dagen efter.

  5. Jag är inget fans av Gekås. Trots att mor och syster avgudar det och är där flera gånger om året.

    Däremot så senast jag var där i slutet av januari i fjol var det inga köer alls och nästan tomt. Så den gången fick ok av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *