En helt ok julafton

En helt ok julafton

Jag måste ha varit väldigt snäll i år! Så mycket fina grejer som jag fått! Dessutom har hela familjen fått stora bidrag till reskassan, så skönt! Nu behöver vi inte oroa oss när det gäller pengar på resan, dollarna har lixom drällt in idag. Delfinsimmet är alltså räddat 🙂

Det bästa idag var ändå att min 89-åriga farmor orkade vara med hela dagen. Mina föräldrar hämtade henne igår, sen var hon med oss hela dagen och vid 19-tiden körde min faster hem henne. Man vet ju inte hur många gånger till man träffar henne, så varje gång är värdefull.
Dagen började med att killarna åt frukost hos sin farmor och farfar. Martin och jag hade en massa fixa att göra, bla hämta en kikare som vi ska få låna på resan. Killarna kom hem vid 12-tiden, vi åt lunch och fortsatte att packa. Vid 14-tiden lastade vi in oss i bilen och åkte till mina föräldrar. Där slappade vi i soffan en stund innan Kalle Anka började. Strax därefter kom min faster med familj och sen även Martins föräldrar. Som vanligt hade alla (utom jag) sagt att vi inte ska köpa så mycket julklappar och som vanligt fanns där ett överflöd…
Jag struntar fullständigt i om jag får något eller inte, bara jag får ge. Jag älskar att köpa julklappar! Bästa julklappen som jag gav bort var teaterbiljetter till Martin och killarna. Martin har aldrig varit på en ”riktig” teater, men nu ska det bli av! 16 Januari ska vi se Hairspray och äta middag på stan. Martin fyller år den 10 januari, så teatern är julklappen och middagen är födelsedagspresenten. Han såg iaf ut som han blev glad. Killarna är ganska vana vid att gå på teater, så det är ingen direkt wow-upplevelse för dem – men de blev också glada 🙂
Vi åkte hem från mamma vid 21-tiden och packade klart ungarnas resväska. Den gick faktiskt att stänga utan större problem. Min ska fortfarande lite mer i och Martin ska lägga nessesär mm i sin innan den är klar. Om 19,5 timme går flyget, får nog gå upp ganska skapligt imorrn. Jag är inte det minsta resfebrig, mitt enda problem är hur jag ska klara mej utan Baileys i 2 veckor! Jag kommer att längta ihjäl mej!
Dax för sängen, sista natten hemma…
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.