En kul kväll!

En kul kväll!

Igår var det tjejkväll i vårt centrum. Jag skulle representera Viktväktarna OCH Astma och Allergiföreningen på samma gång. Som tur var så ställde två i min styrelse upp och tog AA-bordet åt mej. Å det behövdes… det var MÄNGDER med folk!

Vid mitt bord hade jag en våg, BMI-tabell och VV-tidningar. Det är gratis att skriva in sej på VV i några veckor till, så det kunde jag ju locka med. Många passade på att väga sej och kolla sin BMI, andra frågade lite som de undrat över. Förvånansvärt många ville veta hur man ÖKAR i vikt! Fd medlemmar låtsades inte se mej 🙂 Men en och annan kom förbi och LOOOOVADE att komma på måndag och göra ett nytt ryck.

Alla var glada, pigga på att prata, shoppa eller bara gå runt. En härlig stämning och väldigt varmt! Martin kom och hjälpte mej när han var färdig på sitt jobb. Då visade han sin bild innan han blev smal och folk var mäkta imponerade. Han lyckades nog fånga ett par killar som behöver en manlig konsulent.

Nu är min farhåga (eller förhoppning) att alla dessa som sagt att de ska komma på måndag, verkligen kommer… vi var 60 i måndag och kommer alla dessa nya… ja, då kan vi bli hur många som helst! Hur många klarar vi??? Men det får lösa sej, vi får helt enkelt öppna lite tidigare. Alla är välkomna!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *