Vilken bild? Hjälp!

Vilken bild? Hjälp!

Har alltså blivit nominerad till provvalet och då går det till så att man berättar om sin bakgrund och vad man vill politiskt, plus att en bild ska skickas in till den katalog som sammanställs på alla kandidater. Ok…

Jag behöpvde klippa mej och tyckte att det kanske kan passa bra att göra det då innan den där bilden skulle tas. Har nämligen ingen halvskaplig bild liggandes som jag kan använda. Så: klippning fick det bli idag och det var verkligen skönt att bli av med håret. Jag har tre miljarder, superfina hårstrån som växer som ogräs och inte alls vill som jag vill. Jag måste klippa mej var fjärde, var femte vecka om jag vill ha en riktigt frisyr eftersom det växer så snabbt. Alltså kör jag ”häng-stuket”, då blir det klippning var sjätte vecka ungefär. Nu var det mer än två månader sen. Alla som vill ha långt hår är väldigt avundsjuka på mej, jag tycker det är mest till besvär. Iaf… klippning blev det och jag vet inte riktigt om jag var nöjd eller inte – det blev som det blev, ingen större överraskning.
När jag kom hem satt jag lite färg i ansiktet och sen tog Martin fram kameran. Resultatet kan ni se nedan. Vilken bild kan jag använda tycker ni? När ser jag mest förtroendeingivande ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *