En månad kvar!

En månad kvar!

*** I samarbete med Presenttipsen.nu***

Det är många som räknar ner just nu. Jag tänker på alla som snart slutar skolan, både de som slutar ”som vanligt” och de som slutar för sista gången; studenterna. Kommer ni ihåg hur det var? Det gör jag!

Jag kommer såväl ihåg de sista veckorna och hur jag räknade nästan varenda minut. När det var dax för mina egna ungar att ta studenten kunde jag på något sätt återuppleva känslan genom dem och jag kan säga att en av de lyckligaste stunderna i mitt liv var min äldste sons student – inte min! Vi klarade att få honom genom skolan, trots diagnoser och bokstäver – vår bragd!

Jag gillar personliga presenter och båda killarna fick varsin tårtspade med deras namn och årtal ingraverat i studentpresent. På Presenttipsen.nu finns mängder med smarta och roliga presenttips, bla proffsiga kockknivar och förkläden i läder som man kan gravera in namnet på. Detta hade varit perfekt till min yngste son, som älskar grillat. Kanske en bra present när han fyller 30 🙂

Jag tycker egentligen att en upplevelse är den allra bästa presenten oavsett om det är student, födelsedag eller jubileum. Å det finns också på Presenttipsen.nu, bla kan man spela in en musikvideo eller få provköra en häftig bil. De bästa presenterna är de som används och på Presenttipsen.nu finns mängder med användbara presenter, me like! Här finns verkligen allt och för alla plånböcker, tom studentskylten går att fixa här!

Jag har gott om tid att leta ut en perfekta studentpresenten, just nu har vi nämligen ingen som är aktuell – men snart så är kusinbarnen där. Bara en massa tjejer. Då kanske det blir snygga glas, porslin eller en behandling på SPA (för två så jag kan följa med) 🙂

Snart är det dessutom morsdag, så det är väl bara att gå in och kika och skriva en önskelista antar jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *