En miljon pensionärer…

En miljon pensionärer…

Här har det gått i ett idag!

Jag kom iväg till Ica Maxi vid 11 och det var jag och ungefär en miljon pensionärer. Jag har nog aldrig sett så många 65+ samtidigt, alla skulle tydligen handla idag. Å självklart var jag den som fick kundvagnen med puckade hjul… det funkade bra tills jag kom igenom halva butiken ungefär, där låste sej ett av framhjulen och sen var det halvt omöjligt att komma framåt. Vad gör man då? Ja, inte går man ut och byter vagn iaf, det är lixom bara att streta på och ta sej igenom på nåt sätt. Ska man se positivt på saken, så fick jag iaf extra motion  🙂

Jag var supersugen på godis och köpte hela fem bitar; tre lakritsdumle och två sockerbitar. Allt trycktes i med välbehag på hemvägen i bilen. Väl hemma blev det att plocka ur kassarna, hänga en tvätt och äta lunch. Sen dammsög jag hela nedervåningen, flyttade soffor och städade av bakom alla möbler. Dammtorkade hyllor och rensade ur en massa gamla postorderkataloger. Så nu vet jag att det är rent! Mellan regnskurarna gick jag en sväng med Baileys och sen röjde jag uteplatsen på skräp.

Rätt vad det var så kom en stor bil från UPS och parkerade utanför. Föraren bar på ett stort paket och jag blev väldigt förvånad. Vad i hela friden var detta? Vi väntade väl inget… men så kom jag på det! Det var tröjorna som vi beställde i söndags, som otroligt nog redan var färdiga. Levererade direkt till dörren och allt. Det är alltså tröjorna som vi och våra medlemmar ska ha när vi springer Vårruset. Snacka om att det gick fort! Fina blev de också  🙂

Senior och jag åkte iväg till sopen med skräpet och tog vägen förbi centrum på vägen hem för att hämta ett paket. Väl i centrum vann han en baguette, så den får bli extra tillbehör till middagen ikväll. När vi åkte hem från centrum hamnade vi mitt i en krock. Ja, alltså… vi var inte inblandade, men tre bilar brevid oss hade precis krockat och stod i vägen. Så Senior ringde Polisen och var på så sätt en god medborgare. Vi kunde inte stanna för då hade vi också stått i vägen, men vi såg att alla såg ok ut även om en av bilarna aldrig kommer att kunna köras något mer…

En himla massa har jag alltså fått gjort idag. Nästan alla tvättkorgar är tomma, tvätten är vikt och utplacerad till var och en att lägga in i garderoberna. Allt skräp är borta från uteplatsen och hela undervåningen är dammfri och skapligt i ordning. 8600 (5,5 km) steg har jag tagit hittills, men det kommer att bli många fler. Jag står nog på löpbandet under hela Lets Dance, så det borde bli 6-7 km till. Sen ska det väl vara sjutton om det inte syns på vågen på söndagmorgon. Jag byter vägdag eftersom jag inte har lust att väga mej kl 6 på måndag.

Ha en fin kväll everyhopa!
Glöm inte att gilla min sida på Facebook  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *