En riktig måbrakväll!

En riktig måbrakväll!

Sedan förra lördagen har det inte varit särskilt mycket att skratta åt här hemma. Så när jag fick möjlighet att åka iväg på en riktig myskväll, tog jag chansen! Jag var inbjuden till Depends höstvisning av deras nyheter och det var inte lite nyheter heller!!!

Som ni vet så är jag en total nagelnörd! Jag älskar nagellack och tycker att naglar ska synas! Jag gillar färg och matchar gärna kläder, smycken och detaljer med nagelfärgen. Att då få veta att det kommer 21 nya färger av mitt favoritlack är ju bara en total höjdare! Till de här 21 kommer det ytterligare nyheter bland minilacken, de där som är så praktiska att ha med på resor. Jag har ingen aning om hur många nya lack detta blir totalt, men någonstans runt 40-50 kanske… vilken härlig start på hösten! Det som är så bra med Depend nagellack är att det står på flaska om de är hel- eller havtäckande. Sånt gillar jag! Jag vill inte behöva prova mej fram!

Eftersom det är Depend som sitter bäst och som jag därför använder mest, så kändes det hur lyxigt som helst att få sätta sej i en stol och få tassarna fixade av ett proffs. Sånt gör jag ju lixom själv hemma framför tv´n. Tjejen som fixade mina naglar fick fria händer, men utgick från örhängena jag hade på mej eftersom jag skulle vidare efteråt. Å det blev så fint!

Men det var inte bara nagellacken som var fantastiska, utan även tjejerna på plats. Jag kände inte en enda person, men jag kände igen några stycken. Sånt gillar jag! Nya spännande bekantskaper, nya blanka blad att bygga på. Å det blev en riktigt fullträff! En av tjejerna, Malin, sa att hon kände igen mej och jag kände igen henne, så började vi bena ut alltsammas. Vi hade aldrig träffats, men hon kände till min blogg och jag hade sett henne på tv. Vi hade hur mycket som helst att prata om, båda vill göra gott för andra genom olika välgörenhetsprojekt mm. Hennes hjärta slår för att samla pengar till Operation Smile, som jag också skrivit om flera gånger. Jag hoppas verkligen att vi ska spinna vidare på några av de trådar vi pratade om. En fantastisk människa helt enkelt!

Men även tjejerna från Depend var fantastiska. Det var ett mycket avslappnat och glatt gäng som man verkligen kände sej välkommen hos. Det skrattades mycket, men vi pratade även om en del allvarliga saker. Det lilla gäng som jag stod med hade alla möjlighet att berätta om sej själva och varför de var där och alla hade lika intressant berättelser och alla lyssnade lika intresserad. Det var en härlig blandning av folk, mediamänniskor, handmodeller, bloggare, artister mm. Ett skönt gäng helt enkelt.

När naglarna var fixade fick vi en liten shoppingkorg och fritt plocka av alla härliga lacken och alla andra  produkter som Depend har för att göra händerna och naglarna så snygg det går. Med deras grejer och lite tålamod, så behöver man faktiskt inte gå till en salong. Med ett bra underarbete så sitter iaf mina lack minst 7 dagar, om jag vill… men jag vill ofta byta färg innan dess. Ni som följer mej på instagram har säkert sitt mina nagelbilder, de är en del  🙂

Jag är så otroligt glad att jag fick chansen att komma på den här träffen. Då främst för alla härliga nya bekantskaper, men också för att jag nu har flera roliga färger som ska testat framöver. Jag har ungefär 11 månader på mej att hitta den perfekta färgen till bröllopet! Det kan gå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *