En riktigt skön dag!

En riktigt skön dag!

Både igår och idag har jag haft fel om veckodagen. Igår trodde jag att det var fredag och idag trodde jag att det var lördag och det är ju himla bra så länge det är fel åt det hållet… då blir ju helgen ännu längre 🙂

Igår hade jag ytterligare en ”medlar-dag” mellan ex-särbon och dottern och nu tror jag att det mesta är löst. Inte klappat och klart, men det finns ett hopp. Igår bokade vi också vår Egypten-resa. Så nu finns det papper på att vi åker till Egypten efter jul och att vi blir några sköna tusenlappar fattigare med många upplevelser rikare. Extradottern är nu eld och lågor över att vi ska åka, trots att hon får jobba häcken av sej i sommar för att fixa det.

Dagen idag började med ytterligare ett läkarbesök. Igår var det allergiläkaren och idag var det neurologen som skulle fundera lite mer över Juniors huvudvärk som nu hållit i sej i 2 månader. Alla tester och prover är utan anmärkning så nu är teorin att det kanske kan vara en underbehandlad migrän. Han fick nån migränmedicin och huvudet blev faktiskt lite bättre på en gång, även om det inte blev helt bra. Vi får se vid nästa riktiga migränanfall om medicinen hjälper och huvudvärken släpper helt.

När vi träffat läkaren åkte vi till mormor och morfar och la oss vi deras pool. Baileys badade glatt hela tiden och vi andra gjorde honom sällskap då och då. Nästan allihopa har sköna rivmärken som Baileys givit oss eftersom han har som grej att simma rätt på oss och nästan försöka klättra upp på oss. Efter en himla skön dag åkte vi hem och bytte om och gick sen upp till Martins pappa som fyller år idag. Där fick vi god mat i mängder och gott att dricka. Jag och killarna avvek efter ett par timmar, Martin stannade kvar för att hjälpa till med datorn eller nåt.

Det är fortfarande varmt och skönt ute, så jag ska sätta mej och läsa en stund. Jag älskar varma sommarkvällar, när man kan sitta ute länge. Vilken härlig dag! Jag älskar mitt liv just nu!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *