Mitt i prick, tydligen…

Mitt i prick, tydligen…

Efter mitt inlägg igår fick jag både mail och telefonsamtal. Tydligen berörde jag en och annan, som började tänka lite…

Det konstiga var att hela dagen var mysko och det hängde ihop med det jag skrev om att ta vara på nuet och inte vänta med att uppfylla sina önskningar. Jag var helt oförberedd när ex-särbon helt plötsligt hörde av sej. Vi pratar kanske 1 gång vart annat år och enbart för att något hänt barnen (hans tre döttrar alltså, som jag ser som mina egna). Den här gången var han orolig för en av dem och berättade dessutom att han haft bröstsmärtor. Vi pratade nästan 1,5 timme och redde ut en hel del som han behövde höra tror jag…

I och med hans samtal var jag tvungen att även prata med Lilla M eftersom det gällde henne. Hon hade läst min blogg och tänkt till och efter samtalet mellan henne och hennes pappa fick hon nog ännu mer att fundera på. Jag hart inte hört något från någon av dem idag, men hoppas att de kunde reda ut vissa knutar och att de hade ett bra snack.
Det är tänkt att Lilla M ska med oss till Egypten över jul och nyår. Men för att underlätta för henne och familjen i Skåne så har vi idag suttit och letat resor direkt efter jul istället för före. Det blir dessutom billigare att åka efter, kruxet är bara att vi igentligen inte kan vara lediga veckan efter trettonhelgen. Men nu räknade vi på det och insåg att hur vi än ser på det så blir det bäst för alla att åka efter istället för innan. Så det ser ut som det blir avresa den 28 dec istället för den 21. Så Martin får fira sin födelsedag i värmen för första gången 🙂

Så nu väntar vi bara på svar från Lilla M, så kan vi boka sen. Både Martin och Lilla M har drömt om att få se pyramiderna, killarna och jag har inget emot att se dem igen. Det ska bli himla kul att få visa dem vårt favoritland. Det blir fjärde gången för oss. Vi brukar inte besöka samma land flera gånger, men Egypten ligger så bra till och är relativt billigt – så dit kan man åka hur många gånger som helst.

Hoppas nu bara att alla blir nöjda och glada med datumen…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *