En selfie… med mej!

En selfie… med mej!

Vi är ute på rull igen och det är sååå härligt! Helgen tillbringas i Vadstena på husbilsträff med en massa härliga människor. Men lite konstigt är det…

Det bästa som finns är att vara ute med husbilen. Nu är det tredje säsongen för oss som husbilsägare och den börjar med stor husbilsträff i Vadstena. Den här helgen samlas nästan 180 bilar, det innebär runt 350 hängivna husbilsmänniskor. Så himla kul!

Martin och jag är rätt välkända i den här världen, mycket pga vår youtubekanal såklart. Men också för att några följer bloggen och min instagram, jag har ju trots allt ganska många följare och läsare, iaf för att vara en liten tant 🙂

Å då uppstår den där konstiga situationen med att folk vill ta en selfie, med oss eller mej! Det är ju faktiskt jättekonstigt! Det är ju bara vi… Men såklart jättegulligt!

Vi är alltså i Vadstena på Vadstena Camping. Vi kom hit vid 16-tiden igår och bjöds på strålande solsken, men inte så mycket värme. Vi hann inte ens parkera förrän vi träffade bekanta, de visade oss en lediga plats och direkt när vi hade parkerat satte vi oss hos dem och bubblade lite. I dubbel bemärkelse, det blev både prat och dryck.

Vi tog en sväng runt området, som tog låååång tid. Det var många som ville hälsa och jag hittade mängder med hundar som jag såklart måste mysa lite med. Och det var många glada återseende av husbilsvänner som vaknat upp efter vintern. Vi är många som är spridda över hela landet som setts på träffar och längs vägarna, som nu återses igen.

På kvällen var det live på youtube med Peter som arrangerat just den här träffen. Mysigt, men kallt – så kvällen blev rätt kort. Nu ser vi ännu mer fram emot vår husbilsträff i Sunne i maj, det ska bli så kul! Ni kan läsa om den HÄR.

Innan vi la oss bjöds vi på en helt fantastisk solnedgång. Vi har alltså skaffat oss sjötomt igen. Kan man så måste man. Det blir en bra helg 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

8 svar på ”En selfie… med mej!

  1. Vad härligt det låter. Vi planerar en liten roadtrip vi med på vår ledighet. Tänkte ta oss upp i landet där min man har en liten stuga. Pinsamt att säga det, men har aldrig varit där.

    1. Jo, det var ett par stycken. Massor med nya härliga kontakter. Campare är rätt bra människor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *