Att fixa till sej lite

Att fixa till sej lite

Jag har varit ”försökskanin” för en skönhetssalong under några år. Förra året flyttade det in en ny kille i salongen, så jag blev hans ”testdocka” också 🙂

Maria driver Total Hälsa på Karlaplan. När hon fått en ny maskin eller ska testa någon ny behandling har hon fått testa på mej. Jag tycker det är kul med nya grejer och är inte särskilt rädd för nålar eller annat som kan användas.

Maria har föryngrat min hud med IPL, hon har behandlat min ”övfre” mage med fettsprängning, blekt mina tänder och en massa annat. Den föryngrande behandlingen gillar jag bäst, den är egentligen inte föryngrande bokstavligen, utan mer ett sätt att ta bort gammal hud och ta fram en friskare hy. Ni kan läsa om några behandlingar HÄR.

Det känns som när det stänker upp stekflott på huden, svider till lite snabbt, och efteråt känns det lite som man bränt sej i solen. Men bara en kort stund, sen känns ingenting. Efter några dagar blir fräknar och andra skavanker nästan svarta och trillar sedan av. Det är ett väldigt enkelt sätt att se lite friskare och fräschare ut. Jag borde nog göra en sån snart igen faktiskt, för det kommer ju nya skavanker efter några år.

För ganska precis ett år sedan flyttade Jian in hos Maria, i hennes lokaler alltså, med sin alldeles nya Fillers Clinic. Han var då rätt ny som diplomerad hudterapeut med filler som specialitet. Det första han gjorde var att utlysa en tävling, där man vann en konsultation och behandling. Jag var en av fem som vann!

Jag har testat restylane förut, jag blev faktiskt skitsnygg! Det jag mest är ute efter är att bli av med surmunnen, ni vet de där vecken nedanför munnen som gör att man ser ut so en buktalardocka. Jag avskyr dem! de får mej att se sur ut, när jag absolut inte är det. Tvärtom! Jag är ju en glad skit 🙂

Jian fick jobba! Han fick fria händer och ville ta fram mitt lite ungdomligare och mjukare utseende. Mycket av fettet i kinder och panna försvinner tydligen med åren, detta gör att vi se lite ”glåmigare” och tröttare ut. Han fyllde i med fillers lite här och där och gick sedan även loss på min surmun efter min önskan. Visst blev det bättre, men inte ens fillers rår på de där tråkiga vecken helt och hållet. Så här ett år senare är det fortfarande en liten förbättring kvar, det är ju rätt otroligt ändå att det suttit i så bra.

Det är alltså ett år sedan jag besökte Total Hälsa senast, så det får nog bli en ny tur dit snart. Jag måste ju gratulera Jian och se om det kommit några nya spännande maskiner eller behandlingar.

Jag har egentligen inget problem med att bli äldre, har inget emot rynkor eller grått hår. MEN jag vill inte se sur eller trött ut, när jag inte är det. Går det att fixa, så varför inte?

Det är innan man börjar sola som man ska göra ingreppen. Så är ni intresserade är det hög tid att kolla in Maria och Jians olika behandlingar. Jag litar på dem till 100% och kan absolut rekommendera dem. Varken Maria eller Jian har bett mej att skriva något, detta gör jag av egen fri vilja – för att jag gillar dem 🙂

Har ni gjort något skönhetsingrepp, eller skulle ni kanske vilja göra något?


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

6 svar på ”Att fixa till sej lite

  1. Jag var och klippte håret igår och gjorde brynfix. Det är det enda som jag behöver. Jag har en bra hy och får väl dra lite extra på smilbandet om jag skulle råka se sur ut, vilket jag nog gör i avslappat läge.
    Inga fillers eller skönhetssprutor i min kropp, men var och en bestämmer ju själv vad man vill.
    Du blir blir absolut fin!

  2. Ja den där surmunnen är ingen rolig historia. Ser också ofta sur ut och är det inte 🙂 Just nu skulle jag behöva en total renovering då vi pratar utseende.

  3. Spännande! Jag har inte gjort några ingrepp, om man inte räknar hallux valgus på foten 🙂 Men det var ju för att knölen gjorde ont!
    Jag vet inte, jag tycker att vissa saker känns lite läskiga, även om de också verkar lite intressanta.

  4. Alla får göra som de vill, men själv är jag nog lite osäker på ingrepp i det långa loppet. Hoppas på min mormors goda gener, trots att hon är nästan 100 är det inte många rynkor hon fått

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *