En skön dag

En skön dag

Dagen började lite molning, men efter lunch skingrades molnen och solen kom fram. Snabbt blev det varmt, 13 grader, så man kunde njuta ordetnligt.
 
Förmiddagen gick mest åt till ingenting… det är en syssla jag tycker mycket bra om  🙂  Till lunch blev det kroppkakor! Så gott! Vi lyxade till det och åt på en av de två ”haken” som finns i byn. Vi brukar handla hem eftersom det är mycket billigare – men idag unnade vi oss att äta där både för att få ta av den goda salladen och slippa diska.
 
Efter lunch åkte mina tre grabbar hem, medan jag cyklade vidare till Ica. På väg hem hälsade jag på hos kompisarna i handelsträdgården och myste lite med deras valp. En alldeles bedårande kolsvart blandrasvalp på 11 veckor.
 
När solen sken som bäst åkte vi ner till stranden med Baileys. Han blev som galen och simmade lååångt ut innan han lyckligt vände och kom tillbaka till oss. Han rusade runt på stranden som en tornado och sen ut i vattnet igen. När han kom hem var han helt slut, så då fick han vara hemma medan vi åkte och hälsade på hos min bror på pensionatet. Brorsans hund Dogge är pappa åt den lilla valpisen jag myte med tiidgare på dagen och på pensionatet bor tvillingbrorsan till den valpen; en cremefärgad lite goding som kallas för Alvin.
 
När vi kom hem därifrån tog Vännen och Junior på sej rullgrillorna och var ute en bra stund. Själv låg jag på soffan och läste  🙂  Efter god mat, med glada ungar och en nöjd man, sitter vi och slöglor på tv. Vi har precis sett den där japanska tv-showen, mest för att några bekanta är med – men också för att vi var lite nyfikna. Kul var det iaf… haha, stackars Tore…
 

 
Här är Junior och lille Alvin… visst är de söta?!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *