En spännande tid

En spännande tid

Idag ska vi gå handledarutbildning med Senior för hans körkortsutbildning. Spännande! Det tog ju mer än ett år för honom att klara moppekortet, så detta får ta den tid det tar… bara att övertyga honom ATT ta körkort tog ganska lång tid. Sen fick han själv fundera ut vilka han ville övningsköra med och det tog sin lilla tid. Han har tänkt väldigt praktiskt… Han vill köra mest med Martin och Morfar, men vill ha mej som ”reserv”. Så numera är jag alltså reservare 🙂

Klockan 10 börjar utbildningen och är slut 3,5 timme senare. Vet inte hur länge Senior orkar att sitta still och lyssna, så vi får hoppas att det är någon paus mitt i.

Under tiden har Junior tagit hand om hund och varit och tränat sina småttingar på simningen. Sen blir det en snabb och sen lunch, innan killarna ska iväg på bio. De försökte sej på att se Avatar förra helgen, men då var det fullt. Nu har de redan köpt biljetter och ska gå ikväll. Jag ska fixa matsedel för nästa vecka och ska planera för kalaset nästa lördag. Inköpslistan kommer bli låååång!

Herregud! Jag fyller 40! Fyrtio! Något som är svårt att fatta, men lättare att inse nu när vi ska gå den där utbildningen. Senior fyller 17! Alltså måste ju jag vara lite äldre än 23 som jag var när han föddes. Mina barn är snart vuxna! Nog för att jag hela tiden tyckt att de är så otroligt kloka och förståndiga… men det har gått så fort!

Nu börjar en spännande tid med övningskörning och frustration. Jag vet ju hur jag var… Men som sagt; det får ta den tid det tar. Ingen brådska alls.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *