Lycka till Emma, Kalle, Maria, Malin, Jessica och Erik mfl.

Lycka till Emma, Kalle, Maria, Malin, Jessica och Erik mfl.

Idag skulle jag suttit på Kristdemokraternas nomineringsstämma hela dagen, men av olika anledningar har jag valt att stanna hemma. För fyra år sedan vid den här tiden kom jag hem från stämman och var helt omtumlad. Då var jag helt överraskande placerad på både Riksdags- och Landstingslitan. Det var då jag började blogga 🙂

Idag har jag kunnat följa mycket av det som händer via Facebook. Jag har sett hur några av de som jag verkligen bryr mej om hamnat högt upp på listorna och hur andra blivit förbisprungna och rent av illa behandlade. Spelet är säkert detsamma i alla partier, men när folk blir illa behandlade finns ändå ingen ursäkt. Å det är ju ett av skälen till att jag stannat hemma.

Jag hade gärna träffat en handfull personer idag, pratat, skrattat, plederat för deras skull och puttat dem framåt. Men jag hade också varit tvungen att träffa några av de som verkligen inte gillar mej, eller rättare sagt sett dem blänga åt mitt håll utan att säga ett ord eller tala om vad jag gjort som är så hemskt. För så är det: ca 3-5 personer av våra många tusen medlemmar tycker så illa om mej att de gärna skulle se mej död och förintad. De har i sin tur lyckats få folk osäkra på mej som person, trots att skitsnackarna knappt känner mej. Å litar inte folk på mej eller respekterar mej, trots att jag försökt bevisa vem jag är – Då vill jag inte befinna mej i de personernas närhet. Jag har kämpat i 10 år mot 3 personer, konfronterat dem och fått löften, inget har hänt – nu ger jag upp!

Pratade med två av mina äldsta vänner inom partiet i förmiddags. De är mycket upprörda över hur jag blivit behandlad och att häxjakten aldrig tar slut. Vårt parti ska vara av den förlåtande sorten och acceptera att ingen människa är fullkomling, någonstans är detta bara tomma ord. De som stötta mej under alla år har också fått utstå skit för min skull och det kan jag inte tillåta. Alltså drar jag mej ur den Kristdemokratiska politiken.

Men jag önskar Kalle & Emma Henriksson, Maria Fält, Malin Appelgren, Jessica Nyberg, Erik Sjöstedt, Lenart Nilsson och många andra ett stort lycka till! Ni behövs och kommer göra ett jättebra jobb! Kanske står jag som Er konkurrent i ett annat parti i aliansen om fyra år, kanske inte… man vet inte med mej 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *