En väldigt bra dag!

En väldigt bra dag!

Igår var en väldigt bra dag, vi fick en hel massa nyttigt gjort. Jag gillar ju dagar som är produktiva och det var det igår.
 
Vi packade ett paket som legat här och skräpat länge. Det var grejer som ska tillbaka till lagret i Helsingborg och som vi nu lyckades få iväg. Vi var iväg med grejer till Second Hand och jag städade i förrådet, därav grejerna till Second Hand…
 
Jag skrev några motioner och skickade iväg, en hel dag till godo hade jag! Sen skrev jag ett reklammationsbrev till StenaLine från Vännens föräldrar. Det där jäkla brevet har legat sen i september, så det var jätteskönt att få iväg det. Sen skrev jag barnens årsbrev också och satte in i deras pärmar.
 
Så det blev myclket skrivet, gammalt skräp som legat och väntat. Många timmar vid datorn blev det, men kändes så skönt! Nu är det bara att invänta reaktioner på motioner och reklammationer – spännande!
 
Idag blir det lugnare  🙂
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *