Skrivit motioner

Skrivit motioner

Äntligen! Äntligen fick jag arslet ur vagnen och kom igång med skrivandet! Fyra helt färdiga motioner fick jag ur mej. Guuud va jag e duktig!
 
Det tog ett tag, men nu så orkade jag sätta mej vid datorn och faktiskt jobba. Det var otroligt länge sen. Jag började läsa igenom de motioner jag skickade för två år sedan. Flera av dem har inte gått igenom, så dem kan man skriva om lite och använda igen. En helt ny fick det också bli, tacka vare Malde och hennes förslag om gratis kondomer för killar.
 
Så nu har jag skrivit om LSS, som borde utökas med en ny personkrets eller också får man knöka in adhd i de redan existerande. Det blev en om att glasögonbidraget borde införas eftersom hörapparater faktiskt är helt gratis. Jag skrev om att man måste se över lagen om fyrverkerier och kanske tidsbestämma smällandet, som man gör i finland. Åsså blev det alltså en om gratis kondomer, men både för killar och tjejer.
 
Så nu är allt skickat och det känns skönt. För att motionerna ska tas upp på lokalavdelningens årsmöte, måste de vara innen senast imorrn. Men för att bara komma till distriktets årsmöte har jag ytterligare ett par månader på mej, så jag kan nog verka ur mej fler om jag vill. Så  kom med fler idéer!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *