Ett bra fixar-väder

Ett bra fixar-väder

I förmiddags hade vi ett strålande solsken och riktigt varmt. Natten var inte så god, så jag sov till efter 9 när jag väl fick John Blund i ögonen. Vännen gick upp vid 7, tömde tvättmaskinen, körde igång en ny, körde diskmaskinen och tömde den – sen behagade madame gå upp  😉
 
När solen sken passade jag på att fixa klart i trädgården, det jag inte hann igår. Jag hade en häck kvar att klippa och fick detta gjort trots träningsvärk i armarna. En häcksax är ganska tung i längden lixom… Men nu är det klippt och snyggt på baksidan av huset. Bara framsidan kvar, men där finns inga häckar bara rabatter som ska snyggas till.
 
Efter utejobbet tog jag tag i köket. Då smet grabbarna iväg till basketplanen för att slippa vara med. Jag vräkte ut mattor och möbler, dammsög och torkade överallt. När allt var rent och fint kändes det så skönt. Detta har jag velat göra länge nu, men inte kommit till skott. Jag passade på att torka alla skåpluckor också – så nu är det riktigt snyggt där.
 
Lagom till lunch kom smitarna hem igen  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *