Ett glas vin sitter aldrig fel

Ett glas vin sitter aldrig fel

Debatterna slutade inte förrän 21.45. Då åkte vi till hotellet och lämnade våra grejer. Sen gick vi och träffade lite annat folk på puben.
 
Jo, det är faktiskt sant! Även kristdemokrater går på krogen. Vi träffade ett härligt gäng och fick många skratt. Till slut satt jag, Peter Althin, Mats odell med fru, Alf Svensson med fru, ett gäng från Linköpig och ett fråm Helsingborg kvar sist. Peter Althin och jag fortsatte att kivas om motionen som jag vann av honom. Det kommer ta tid för honom att förlåta mej  😉
 
På väg tillbaka till mitt hotell träffade jag Göran Hägglund. Vi pratade lite om Öland som vi båda älskar. Vi kommer vara där samtidigt, men han ska till Gotland och Almedalen först.
 
Nu blir det några timmar sömn. Frukost redan kl 7, förhandlingarna börjar 8.30… Så får vi se om morgondagen blir lika bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.