Ett örngott mindre…

Ett örngott mindre…

När jag skrev den förra bloggen hörde jag hur det krasade i Juniors säng. Nästa ljud var som när man river sönder ett bomullstyg…
 
Jag flög upp och hittade min kära lilla fyrbenta kompis i full färd med att slita sönder Juniors örngott. Han var så upptagen att han knappt märkte mej… Jag skällde på honom och han lommade iväg med svansen mellan benen. Nog för att jag var arg, men när han ser ut så är det svårt att hålla sej för skratt.
 
Jäkla hund! Han har just nu dille på hörnen på kuddarna, han suger tills de är alldeles våta och på att dra sönder killarnas strumpor. Han är väldigt mycket i puberteten och rider på allt som går att rida på. Jag hoppas det är en period som går över väldigt snart! Jag orkar inte ha TRE hormonstinna ungdomar i huset! HJÄLP!!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.