Facebook

Facebook

Jag tycker att Facebook är ett jättebra verktyg för att hålla kontakten med folk. Det är det jag gör där, jag spelar inga spel som många andra – utan uppdaterar min status och chattar med kompisar både i Sverige och utanför landet. Fenomenet Facebook upprör väldigt många, särskilt när sidan uppdateras titt som tätt. 86 % av 1000 tillfrågade ungdomar är tydligen enormt irriterade, enligt Expressen. Vem bryr sej?!

Jag noterar att sidan bytt utseende och ändrar de inställningar som jag vill ha eller inte ha. Mer än så gör jag inte. Varför bli irriterad? Det är ganska mycket onödig energi som går åt där om man ska bli irriterad varje gång… Det är väl bara att inse att ägarna till sidan gör precis vad de vill och förändrar till något bättre, iaf i deras ögon. Gilla läget lixom. Bli inte så upprörda.

Jag uppdaterar min status ganska ofta, många av mina kontakter gör det aldrig. Personer som aldrig uppdaterar eller lämnar kommentarer tar jag helt sonika bort efter ett tag. Jag vill bara ha kontakt med de som faktiskt använder FB, annars kan det vara. Så jag rensar friskt då och då. Dessutom har jag bara folk jag känner, har jobbat med eller på annat sätt varit i kontakt med IRL. OCH jag har låst min sida för utomstående. Då kan jag vara nästan säker på att det bara är vänner som ser det jag skriver och jag kan hålla mej så privat som jag vill. Jag har även delat mina kontakter i två grupper; en som får se allt jag skriver och en som bara får se en del.

Som tex nu när jag uppdaterat min blogg, då är det bara vissa som får veta det direkt. De andra får gå in och läsa bloggen om de är intresserade, vilket jag inte tror att de är och det är därför jag delat upp dem. Varför skulle en minister eller artist vara intresserad eller ha tid att se alla mina uppdateringar? Jag låter dem slippa  🙂

Har ni Facebook och isf hur använder ni sidan?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *