Färg inhandlad…

Färg inhandlad…

Så har vi äntligen köpt färg till köket. Jag vågar inte säga vad det blev, för ingen kommer att tycka att vi är riktigt kloka… ni får se en bild när det är klart istället. Imorrn ska vi plocka ner listerna och tejpa, sen ska jag måla första varvet. Så tar vi nästa strykning på lördag förmiddag och sätter tillbaka listerna på kvällen. Klart!

Nu har vi varit ifrån Junior i tre veckor. Vi pratas vid varannan dag ungeför och han trivs jättebra. Nu har han sällskap av Mandisen och de har efterlyst lite recept och matråd i största allmänhet. Matpengarna börjar ta slut, så det ska bli spännande att se hur de löser det… En vecka till ska han jobba, sen kommer han hem så jag får träffa honom i kanske 2 timmar innan han åker till Gotland. Senior åker iväg på måndag, så det dröjer innan vi kan samla ihop hela familjen. Tidigast sista helgen i Juli är vi alla samlade igen. Då har vi inte varit tillsammans allihopa sedan midsommar.

Men jag tror att alla är nöjda med sin sommar. Senior har jobbat och övat körkortsteori, Junior har jobbat och fått bo själv, vi har renoverat och vilat. Tror detta varit den mest avkopplade sommar hittills sen barnen föddes faktiskt.

Men nu ska vi åka och jobba, sen börjar en ny långhelg  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *