Harry Potter och Henke Larsson

Harry Potter och Henke Larsson

Igår var jag flitig som ett bi, men jag stack ingen  🙂

Jag målade och målade och målade… under tiden lyssnade jag på P1´s sommarpratare från webben. I torsdags började jag lyssna på Marc Levengod och igår blev det Maria Wetterstrand, Tomas Johansson och Henke Larsson. Ska fortsätta med Nanne och några till idag.

Kl 17 fick jag lägga ner penseln en stund, då åkte vi iväg på bio och såg Harry Potter. 2 timmar och en godispåse senare hade vi sett den sista filmen om HP och gänget. Den var helt ok, men man måste ha sett de andra filmerna eller läst böckerna för att hänga med.

När vi kom hem igen tog jag upp penseln igen och målade vidare. Vid 12 tog Martin penseln ifrån mej och tvingade mej i säng. Då var ca 85 % av köket klart. Idag ska jag måla klart och städa av, så kanske det blir en bild lite senare…

Regnet hänger i luften, så det ser inte ut som något uteväder. Så eftermiddagen och kvällen går nog åt till att städa. Martin får gå med Baileys. Jag får min motion ändå genom att hoppa upp och å ner på stegen.

På fredag kommer Junior hem, det ska bli väldigt skoj att se hans reaktion på allt som hänt här hemma. Han har ju inte ens sett sitt eget rum färdigt. Det blir nästan lite som när familjerna i de där homsetylingprogrammen kommer hem  🙂

Dax att kliva i målaroverallen igen!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *