Fick en timme över!

Fick en timme över!

Var i centrum kl 11.00, insåg vid 12.20 att det knappt var någon idé att stå där – nästan tomt på folk. Precis då kom en bekant som har svårt att gå, så jag packade ihop och körde hem både henne och mej. Så kan man oxå värva röster…  😉
 
När jag kom hem hade jag alltså en dryg timme som inte var något inplanerat på… Så jag satte igång maten och medan den kokade gick jag ut och bröjade städa i trädgården. Alla häckar klipptes i en rasande fart och vissa buskar också.
 
Ropade på sonen som fick avbryta sitt dataspelande för att komma och hålla upp sopsäcken så jag fick ner allt skräp. Så på bara någon halvtimma hade jag både klippt häckarna, buskarna och städat upp efter mej! Hej va re´ går!
 
Hoppas jag hinner klippa gräset också, så ser det iaf ut som någon bor här… men regnet hänger i luften och kl 15 ska jag på klassträff. Får se om jag hinner…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *